Care este vârsta autorului?

image_pdfimage_print

Chiar dacă toate competițiile interdisciplinare Mozart sunt suspendate temporar – o măsură importantă și absolut necesară – o parte dintre lucrările copiilor înscriși la probe indirecte au ajuns înainte de data de 9 martie a.c., moment în care am lust decizia de a le suspenda.

Una dintre lucrări și care a fost executată la nivel local unde nu e nevoie de plic sigilat, v-o arătăm și vouă.

Să vedem dacă vă dați seama de vârsta autorului. Așteptăm raspunsurile voastre în comentarii.

Putem să vă precizăm doar faptul că această creație a fost executată în timpul orei de curs, având ca unică sursă de inspirație lucrarea muzicală „Sonata pentru două piane în Si b, KV 358-186c (partea I – Allegro, partea a II-a – Adagio și partea a III-a – Molto presto).


Măsura suspendării temporare este absolut necesară. Când condiţiile vor permite, ele vor fi reprogramate şi toţi cei înscrişi până la data suspendării proiectului Mozart (09 martie 2020) rămân înscriși, urmând să fie anuntaţi prin e-mail (în bază Fişei de înscriere electronică) în momentul reluării. Totodată, când situația va permite, astfel încât să nu existe riscuri privind sănătatea copiilor participanți / cadrelor didactice, va fi restabilit un calendar al proiectului pentru înscriere și respectiv, pentru transmiterea lucrărilor.

Vă reamintit că Ministerul Educaţiei şi Cercetării a decis suspendarea organizării olimpiadelor şi concursurilor şcolare şi de asemenea, a competiţiilor şcolare sportive, până în data de 31 martie a.c. cu posibilitate de prelungire, dacă va fi cazul.

De asemenea, tot ca măsură de prevenire a răspândirii virusului, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) a decis ca activitatea unităţilor şcolare preuniversitare să fie suspendată, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de situaţie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.