Concursurile Interdisciplinare Mozart se suspendă temporar

image_pdfimage_print

Pe fondul evoluţiei COVID-19 (coronavirus) şi în contextul necesităţii măsurilor de prevenire a răspândirii acestuia, competiţiile interdisciplinare Mozart cu participare directă se suspendă până la o dată ce va permite organizarea lor în condiţii ce nu vor implica riscuri pentru sănătatea copiilor participanţi şi în funcţie de recomandările instituţiilor abilitate.

Competiţiile interdisciplinare Mozart cu participare directă și care se suspendă pentru moment sunt: „Sunet şi culoare” – nivel primar (creaţie plastică), „The Story Magicians” (creaţie literară în limba engleză), „Sunet şi culoare” – nivel gimnazial (creaţie plastică), „Creatorii de poveşti” (creaţie literară în limba română). Până la reprogramarea acestora, plicurile din alte judeţe în care a fost organizat concursul „Sunet şi culoare” – primar / gimnaziu, vor rămâne sigilate.

În același timp, se suspendă temporar și competițiile interdisciplinare cu participare indirectă. De aceea, în perioada următoare, până la o dată ce va fi anunțată ulterior când situația va permite asta, întrucât situaţia este una excepţională şi este necesară suspendarea cursurilor, pentru moment vă rugăm să nu expediaţi plicuri cu lucrări pentru competiţiile indirecte.
De asemenea, la solicitarea colegilor din țară, vor fi stabilite noi termene de înscriere, respectiv de transmitere a lucrărilor, în funcţie de evoluţia lucrurilor. Creaţiile ce au ajuns la şcoala organizatoare vor rămâne sigilate până la reluarea Proiectului Interdisciplinar Mozart.
Competiţiile interdisciplinare Mozart cu participare indirectă sunt: „Eseuri și compuneri” – creație literară în limba română, „Micul muzician” – creație plastică și „Essays and compositions” – creație literară în limba engleză.

Măsura suspendării temporare este absolut necesară. Când condiţiile vor permite, concursurile interdisciplinare Mozart vor fi reprogramate şi toţi cei înscrişi până la momentul suspendării proiectului Mozart (09 martie a.c.) vor fi anuntaţi cu privire la reluarea proiectului prin e-mail (în bază Fişei de înscriere electronică).

Vă reamintit că Ministerul Educaţiei şi Cercetării a decis suspendarea organizării olimpiadelor şi concursurilor şcolare şi de asemenea, a competiţiilor şcolare sportive, până în data de 31 martie a.c. cu posibilitate de prelungire, dacă va fi cazul.

De asemenea, tot ca măsură de prevenire a răspândirii virusului, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) a decis ca activitatea unităţilor şcolare preuniversitare să fie suspendată, cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de situaţie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.